اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران گستره آبی تماس بگیرید.
زمانی که به کاتالوگ ترانسفورماتور ایران ترانسفو مراجعه می نمایید می بایست با توضیحات فنی مربوط به دستگاه مورد نظر خود آشنا باشید تا بتوانید انتخاب بهینه و درستی داشته باشید. یک ترانسفورماتور خشک بر اساس مشخصات فنی بررسی و تحلیل می گردد و در زمان انتخاب به عنوان معیار از آنها استفاده می گردد، از طرفی ترانسفورماتور تهیه شده در شرکت ایران ترانسفو نه تنها داری کیفیت و عملکرد مثال زدنی است بلکه دارای ویژگی هایی می باشد که در اینجا در توضیحات فنی ترانسفورماتور خشک ایران ترانسفو برای شما آورده شده است.
اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران گستره آبی تماس بگیرید.
اصطلاحاتی که در رابطه با ولتاژها وجود دارد هر یک تعریف مشخصی دارند و می توان با مطالعه آنها درک بهتری از نحوه خواندن جداول مربوط به مشخصات فنی مدلهای مختلف ترانسفورماتور خشک به دست آورد. در ادامه به ترتیب این اصطلاحات برای شما آورده شده اند،
اولین جریانی که در اینجا تعریف می شود جریان نامی است که در زمان بارگیری کامل ترانسفورماتور از ترمینالهای خط عبور می کند و البته در حالت سه فاز این جریان نامی از تقسیم قدرت نامی به رادیکال 3 به دست می آید و البته توجه داشته باشید که این جریان بر اساس آمپر اندازه گرفته می شود. ای در حالی است که جریان بی باری شامل جریانی است که ترانسفورماتور در حالت بی باری در حالت ولتاژ نامی از شبکه مصرف می نماید. توجه داشته باشید که این جریان بر حسب درصدی از جریان نامی می باشد. توان نامی، توانی است که سیم پیچ ها با ولتاژ نامی و جریان نامی تحمل کند. به عبارت دقیق تر این توان نامی بر حسب کیلو ولت آمپر اندازه گرفته می شود. با توجه به استانداردهای توزیع برق کشور توانهای نامی معین و مشخص می باشد که برابر با 160، 200، 250، 315، 400، 500، 630، 800، 1000، 1250، 1600 و 2000 کیلو ولت آمپر است.
فرکانس نامی، فرکانسی است که بر اساس آن ترانسفورماتور ایران ترانسفو طراحی شده است که در شبکه برق ایران این مقدار 50 هرتز می باشد. نسبت تبدیل نامی نیز نسبت بین ولتاژ نامی سیم پیچ اولیه یا فشار قوی و سیم پیچ فشار ضعیف یا ثانویه است البته زمانی که ترانسفورماتور کاهنده باشد، در هر فاز است.
تلفات بی باری و بار را می توان در ترانسفورماتورها بررسی کرد و اندازه گرفت، تلفات بی باری در این دستگاه عبارت است از قدرت فعال مصرف شده زمانی که ولتاژ نامی با فرکانس نامی به ترمینالهای بوبین سیم پیچ اولیه در حالت بدون بار اعماش شود که معمولا شامل تلفات هسته می باشد و بقیه تلفات ناچیز خواهد بود. به عبارت دقیق تر تلفات هسته از مجموع تلفات هیسترزیس و تلفات ناشی از جریان های گردابی به وجود می آید و توجه داشته باشید که اندازه گیری این تلفات بر اساس وات صورت گرفته و استاندارد این تلفات باید طبق استاندارد DIN باشد و سپس گارانتی می گردد. البته لازم به ذکر است که این مقادیر برای همه انواع ترانسفورماتورها به صورت جداگانه اندازه گیری می شود.
توانی که در فرکانس و جریان نامی در بوبینهای این دستگاه تلف می گردد تلفات بار به حساب می آید. به عبارت بهتر این تلفات بار در اثر تلفات حرارتی عبور جریان در مقاومت بوبین ها و تلفات اضافی ناشی از قطعات آهنی ایجاد می شوند و مقادیر استاندارد این تلفات در دمای 120 درجه سانتی گراد بر اساس مدارک فنی و گواهی آزمایش برای مصرف کنندگان ارائه می شود.
نرخ امپدانس می تواند به صورت امپدانس ولتاژ نامی و امپدانس ولتاژ مورد بررسی قرار گیرد که در توضیحات فنی ترانسفورماتور خشک ایران ترانسفو درباره آن آمده است و ما در اینجا به هر دو اشاره خواهیم کرد؛